Kollegiet

Velkommen til Danmarks Internationale Kollegium

På Danmarks internationale Kollegie har vi i dag over 550 kollegianere, der kommer fra hele verden. Vi har et unikt fællesskab på tværs af kulturer, lande og traditioner, og det er noget, vi er meget stolte af. Her er der plads til at være den, man er og være en del af et hjem, hvor vi imødekommer hinanden og skaber en inkluderende atmosfære.

Kollegiet blev stiftet i 1972 og har gennem tiden huset mange studerende, været vidne til mange fester og venskaber på tværs af mennesker – og det er vores fornemmeste opgave at bringe denne tradition videre.

Når du flytter ind, står vi klar til at give dig en varm velkomst. Vi går meget op i, at du føler dig tryg og klar til et nyt kapitel. Du vil som noget af det første få en grundig rundvisning og blive vist, hvordan man bruger vores forskellige faciliteter.

Vi sørger for, at du hurtigt bliver en del af kollegiet og ved, hvem du kan gå til, og hvordan du ordner praktiske ting som vasketøj. Her hjælper vi altid hinanden, og det er vigtigt for os at skabe de bedste rammer for et fedt kollegieliv med alt, hvad det indebærer.

Naturskønne omgivelser i Albertslund og fede faciliteter

Oplev byen og nærliggende natur

Med en beliggenhed i Albertslund er du tæt på handlemuligheder og transport, så du hurtigt kan få hverdagen til at hænge sammen. Mange af kollegianerne studerer i og omkring København, så vi ved, det er vigtigt, at man hurtigt kan hoppe på bus, tog eller Metro. Er man rigtig frisk, kan man også cykle turen på omkring 45 minutter.

Kollegiet ligger i flotte omgivelser, tæt på naturen og en sø. Trænger man til at trække sig og gå en tur og samle tankerne, er der mulighed for at gøre det på bedste vis med naturen tæt på. Derudover har vi faciliteter til rådighed, som alle kan gøre brug af, og som kan være med til at sætte skub i de fælles aktiviteter. Vi har blandt andet et fitness-lokale, festlokaler, billard, bordtennis og meget, meget mere.

Et fællesskab, der giver mening

Bliv en del af noget større

På Danmarks Internationale Kollegium danner vores fællesskab rammerne for kollegieoplevelsen. Her er folk fra hele verden og fra forskellige studier. Uanset baggrund og uddannelse skal fællesskabet gøre det fedt at bo her, og vi finder hele tiden nye, spændende muligheder for at lave fede arrangementer, der gør det muligt. Vi har et beboerråd, hvor alle kan melde sig ind og bidrage med nye idéer og tiltag, så arrangementerne laves af beboerne og for beboerne.

Hvis du som nuværende eller kommende beboer har spørgsmål til kollegiet, sidder vi klar til at besvare dem. Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt, for vi ved, at det er med til at skabe en tryg atmosfære. Vi glæder os til at høre fra dig – og til at byde dig velkommen til Danmarks Internationale Kollegium.